възможно ли е да сложа 3.0в6 на мойта кочина
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на мотора
Collapse
X
-
Re: смяна на мотора
Първоначално публикувано от 1912възможно ли е да сложа 3.0в6 на мойта кочина
А иначе би трябвало да може , коша си е доволно широк и дълбок за да си го побере .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
всичко това стана заради:
отивам аз вчера да меря компресия и хоп айдеееееее
1цил, 0
2цил. 4
3цил.3
4цил.2
та не знам колко пари ще ми излезне ремонта а пък мотора съм го нанерил под 1000лева та се чудя вече кфо да правяalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Под 1000 лв е едно много добра цена. ОБАЧЕ... какво ще получиш заедно с него. За да ти е най-лесно ще трябва да е в комплект със скоростна кутия и полуоски. Както и окачване, преден мост... инжекциона. Аз бих предпочел да се възползвам от една обява която имаше наоколо. За малко повече пари - всичко което ще ти е нужно.
Естествено прескачам темата с ревизията на новия мотор, която може и да не я правиш, но за да си спокоен, че няма да стане салата е добре да отделиш средства и за нея.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912всичко това стана заради:
отивам аз вчера да меря компресия и хоп айдеееееее
1цил, 0
2цил. 4
3цил.3
4цил.2
та не знам колко пари ще ми излезне ремонта а пък мотора съм го нанерил под 1000лева та се чудя вече кфо да правяНай-вероятно не са я измерили както трябва.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
ся ще отида някъде другаде да я видят щото и на мен ми се вижда нереалноalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
а пък мотора съм го нанерил под 1000лева та се чудя вече кфо да правяFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не се връзвай на глупости градски знаеш каква колица карам и да ти кажа от 4 седмици съм в сервиза понеже не могат да ми налерат ролка за ремъка.......нейсе най накрая с триста зора и 550 кинта все още чакам доставката, не за ролка а за цял нов хидравличен обтегач, щом алекс ауто се озориха и аутоиталия и динекспрес ми отказаха направи си сметка кво искаш да си сложиш в колата. Мене ако питаш оправи си мотора и си се радвай на колата щото кончетата са готини ама не прощават, а ако някой си помисли да пуска тъпи постове след моето мнение да дойде и да ми осребри фактурите за новите части и сслед това да се изказва неподготвенAR 164 V6 turbo I.E.
Comment
Comment